Summa sidvisningar

lördag 14 januari 2012

Igen...................

....................skriver jag här idag! Så är det inte i normla fall, i allafall inte för mej. Men, satt vid datorn, har lite svårt att komma igång idag! Efter några veckor med mkt energi som gått åt till både det ena och det andra, så börjar väl kroppen att slappna av. För det kan jag äntligen göra!!!!!!!! Om ni visste vad skönt det är. Att bara ta dagen som den kommer, inget planerat.......! Idag är ännu en blåsig dag. Vi har pinnar//grenar i hela trädgården, och vissa av dem e inte dåliga. Tur bara att ingen//inget är i "vägen", som kan ta skada! Inatt trodde vi nästan att takpannorna for av taket, men verkar ha klarat sej!
Nu tv en stund, till Ödeshög för å inhandla lite nödvändigheter, mocka, kanske en promenad i stormen me dogsen, som föresten nu på morgon jagat räv hihi! Rambo tyckte det var helfestligt, men Edwin e mest feg. Vill gärna vara med men e helst brevid "mamma" hela tiden för å va säker haha!
Åter igen, ha en god dag alla!
Föresten, ni som håller på med shabby chick målning, hur gör ni????? Om ni ska måla en större möbel, penselmålar ni eller rollar med en fin rolle????? Har lite beslutsångest hur jag ska göra då det äntligen blivit dags för målning efter allt jkla slipande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar