Summa sidvisningar

torsdag 26 januari 2012

God morgon

Jahopp, snart dags att åka till jobbet. Äntligen på måndag kommer kocken=)!!!!!!! Finns nog ingen som är så glad att just han kommer tillbaka så vi kan få iordning på köket igen.
En del undrar vfr man bloggar....tja blev nog bara så. Vissa bloggar man läser känns ju sådär, vad intressant liksom. En del ägnar sej åt att skriva en massa skit om folk, en del vilken mat man ätit.........hm!!!!
Jaja, men skriver endast det som finns i huvet för tillfället. Kanske ibland blir lite "trpkiga" saker om man är ledsen eller arg, finns faktiskt inlägg som jag skrivit och lagt in som jag senare tagit bort igen. Finns säkert för mkt i meningarna som vissa kan känna igen och känna sej träffade. Men visst, ibland vill man ju skrika ut till hela världen att det är si eller så.
Denna helg är man alltså ledig. Får se om det blir Skobes idag eller imorgon! En del av er vet varför. Har ju som sagt haft en bil på prov och det vet i bänken om det inte blir den faktiskt. Men det beror ju helt och hållet på om vi är överens....säljaren och jag =)!!!!!
Idag var Mats snäll och hade släppt ut hästarna, alltså kom de ut vid 5 imorse=)! Gott för dem.
Nehepp, nu en snabb kaffe innan jobbet. Ha en go dag alla!!!!!

1 kommentar:

  1. Ha en fantastisk dag och en riktigt skön helg vännen ! Passa på att "unna dig" e bukett tulpaner och NJUT ! Kram

    SvaraRadera