Summa sidvisningar

onsdag 24 augusti 2011

Snart slut........

Usch, nu är snart semestern slut. Vad har man gjort d¨å, nä faktiskt inte så mkt mer än att städa, klippa gräs å buskar. Men MÅSTE man göra ngt på semestern då, eller är det ok att bara vara hemma och göra det man vill när man vill???!!!! Ja så är det i allafall, och känns rätt skönt. Visst hade det väl varit härligt att få åka till den underbara solen men när inte andra hälften kan ta ledigt så e det som det e.
Har i allafall fått en ny tjej som vill hyra stallplats, känns rätt skönt faktiskt. Alltid trevligt med sällskap, så den 1/10 kommer nya hästen. Mer säger jag inte hihi!
Idag är mannen på möte i Söderköping och kommer hem sent, men tänkte åka och titta på tävlingar i Mantorp, samt passa på att köpa lite nya arbetskläder när man ändå är ute och åker. Men det tråkiga är att när jag väl ska ha ngt så hittar man inte ett smack, men får väl hoppas på turen idag då.
Om några veckor ska mannen vara borta en hel vecka, hur ska detta gå???!!!!! Jag som INTE gillar detta, men har ju två underbara björnar som sällskap så det ska inte vara några problem. Ngn vecka efter det ska vi faktiskt tillbringa en HEL helg i Varberg tillsammans med underbara vänner=))))!!!!!! Fick detta i present av just dessa vänner. Gissa om överasking, ser vi verkligen fram mot. Det finns vänner och det finns vänner. En del kan man dela mkt av sina tankar och funderingar med, och en del är bara trevliga att umgås med. Ni som läser detta vet nog vilka jag menar som är mina VÄNNER!!!!!!!!!
Ha en fortsatt bra dag alla!
Hundarna försvann nys, snälla Fredrika kom och hämta dem en stund så de fick lite annat att göra, gå på promenad tex=)!!! Tack Freddan, uppskattas verkligen=)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar