Summa sidvisningar

måndag 29 augusti 2011

SÅ VAR DET GJORT........

Jo första dagen efter semestern är avklarad=)! I morse kändes det som att det fanns HUR mkt som helst att göra, timmarna flög iväg och vips har man jobbat tio timmar.
Måste dock erkänna att allt inte hanns med i allafal.. Hade en del mkt tevliga samtal och ibland blir man bara så lycklig efter att pratat en stund med ngn som har samma tankar och värderingar som en själv. Tack ???? för den kanontrevliga pratstunden.
Väl hemma, samtidigt som mannen e det bara att sätta igång....ja ni vet, köra diskmaskinen, dammsuga och torka golven. Hundarna kvällmat.....soffan. Vet ni, idag kom Mats hem med en massa gott.....alltså han får var och varannan dag massa gottiga varuprover. Nu har jag börjat att ge bort en massa, undrar hur man skulle se ut om man åt ALLT själv. MEN idag hade han bla med sej en ny sorts chip; Röd Lök och sour creme. Låter det inte bara hur gott som helst. Det är tur man har sina löpturer i veckan hihi!
Nej gott folk, nu orkar inte denna kroppen mer idag, ska strax inta lite kvällsmacka och sen blir det soffläge. Imorgon e det sovmorgon!
Kramiz ala

1 kommentar:

  1. Men åh vilken lyx att få testa en massa goda produkter. Pödlök och sourcreme låter som chips helt i min smak !! Finns de i affären än ? I så fall kanske man skulle byta ut lördagens gotta mot en liiiten skål chips och dipp, för det är precis vad jag är sugen på just nu :) Ha en riktigt bra dag !! Här ska jag försöka trotsa huvudvärken och gå till jobbet ( det är för dyrt att vara sjuk när man bara jobbar timmar och inte får ersättning om man inte är där... )
    kramar

    SvaraRadera