Summa sidvisningar

måndag 12 mars 2012

Vattenläcka................

................i våran garderob i sovrummet. Kul eller.........................????? NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men nu e det som det är. Visserligen hade det inte gått så långt men tillräckligt för att man ska behöva vända upp och ner på allt. Tur e väl också att man har försäkring. Så nu e det bara att fixa nytt element, isolera och på med nytt golv. Så nu är hela garderoben inflyttad i ett annat rum, tur man har ett stort hus hihi!!!!
Idag tisdag igen, det är långt mellan varven just nu och skrivandet.
I fredags fick vi härligt besök av fam Månsson från Tollarp. Alltid lika kul när lillebror kommer=)! Då e det full rulle hel kvällen.
Lördagen började med besök i Linköping för lite shopping ( blev endast ett par jobb byxor samt mascara ).
Efter detta hem och hade liet kalas för Fredrika som i torsdags fyllde 22! En smarrig smörgåstårta från Dinners och en kalasgod tårta mumsade vi på! Efteråt var alla så trötta att vi dåsade i soffan hela kvällen till melodifestivalen. Dåååååå helt plötsligt fick jag se ngt som lös upp hela himlen.....what????????? Jodå, blixt och dunder, i MARS månad!!!!!!! Helt otroligt, men så var det.
Vann rätt låt då???? Ja jag tycker faktiskt det. Det är inte ofta man är övernes med vad övriga svenska folket och jurys tycker, men i detta fallet var det faktiskt så.

1 kommentar:

  1. Men neeeej.... Inte vattenläcka :(
    haha... jag kollar sällan på mellon, gillar inte alls looren, men lyssnar gärna på jean banan i röda faran. Därmed sagt att jag har samma musiksmak som barnen ;(
    KRAMAR

    SvaraRadera