Summa sidvisningar

torsdag 25 mars 2010

Torsdag 25 mars 2010

Jaha så var det torsdag och snart ytterliggare en arbetsvecka har gått. Denna veckan har varit kanon på jobbet då vi har haft massor att göra=)! Finns inget roligare än när det rör på sej rejält. Idag hade vi fullt sjå att hinna göra frukosttallrikar och frukostbuffeer.........=)!!!!!!!!!
Alla verkade nöjda och glada. Det är ju två mässor, TUR-mässan i Göteborg som är för alla fackmän idag, sen tror jag det är ngn mässa i Älvsjö åxå. Kommer du ihåg Jossan när vi va där för två år sedan. Snart är det gastro nord i Stockholm åxå, skulle nog vilja åka på denna mässa faktiskt.

Idag var hovis här och slog på ChatCha en ny sko.....igen!!!!!!!!!!!!!!!! Andra gången hon har tappsko nu och så roligt är det inte att betala hela tiden. Men nu får vi hoppas att den sitter som den ska. Nu är jag rejält ridsugen och äntligen är all is och snö borta, så det är bara att sätta igång henne nu.

Snart dags att åka upp och ha lite personalmöte. Lite vad vi gick igenom på mötet i Gävle, samt att ta lite vad som händer framöver.

Puss o kram alla=)!

2 kommentarer:

  1. Haha ja den mässan kommer jag ihåg!! : )
    Roligt att det e så mycket och göra!!
    Längtar tillbaka till dom dagarna!! : )
    Roligt när det är sån bra försäljning!!!!
    Japp det gick fint hos frissan,
    äntligen lite färg i håret igen!
    Och det gick oxå bra för pappa Ola som
    var själv med tösen för första gången!
    Eller utan mig i alla fall han hade tagit sällskap utav Tilda! haha
    Nehe snart dax för lite Vofflor!! : )
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Halloj!
    Åh va gött med våfflor, det har nog Mats Roth glömt för jan åkte på möte nu.....! Aha premiär för ensam pappa=)!!!! Det fixar han ska du se som en dans i fortsättningen hihi! Vad ska ni hitta på i påsk då? Kramiz

    SvaraRadera