Summa sidvisningar

lördag 27 mars 2010

Lördag 27 mars 2010

Mitt kök i Pikatorp

Tycker om min hall =)

Fina blomster i fönstren


Andra hallen med gröna gardiner hihi



Edwin och Rambo tycker om att ligga ute nu i det härliga vårvädret



Bull övervakar vad som händer
God morgon alla! Så var det lördag morgon och en dag fullspäckad igen. Herregud, vfr är det så egentligen???? Ska åka och hämta grus till vägen, som delar av spolats bort under "vårfloden"! Ridning står på schemat med Maria. En liten städing behövs också(varje dag faktiskt), hämta Ullis som kommer hem från sin Prag resa. Någonstans ska vi väl klämma in lite middag också.
Men tog faktiskt sovmorgon idag=)! Så när jag gick upp halv 8 var hästarna ute och stallet mockat!!!!!! Skönt när man har en snäll man som gör detta.
Nu är det snart dags för alla tjejerna i stian att flytta in till nya bås. Ellen, Vera, Cecilia och Alice ska ju om tre veckor ca få sina bebisar. Åh vad jag längtar, de e ju så HIMLA söta dessa små. Men redan då de är två dagar gamla ska de sprutas(ajaj), klippa tänderna och kastreras ( om det blir några pojkar förståss )! Bilder kommer så fort de kommit fram de små//ler// !!!!!
Då äntligen ska det andra gänget av grisar få gå ute hela dagarna och lilla Eskil får vara inne. Det andra gänget består av; Holger, Hedwig, Ingrid, Iris och Inez=)!!!! Mammas flickor alla.......Ingrid är en riktig kelgris och smakar gärna på både skor och byxor!!!
Tjingeling





3 kommentarer:

  1. Fina bilder du lagt ut! : )
    I Påsk ska vi ner till Oskarshamn o Öland!
    Va har ni för planer, ska ni va hemma eller
    åker ni nått till Skåne!? : )
    Kul, att Ullis var nöjd efter tävlingen!
    Hoppas du haft en skön helg! : )
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Tjingeling!
    Hihi tack! Ja ok, nej vi har inga planer på skåne, va ju inte så längesedan vi var där!
    Kan väl kolla nästa gång jag e ledig så kanske vi kan ta en lite kortspelskväll? Det e ju helgen efter påsk. Förresten, vi kmmer jättegärna på dopet=)! Kram till er alla!!!!!

    SvaraRadera
  3. Heej! Ja de kan vi kolla, vore kul!! : )
    Ja va roligt att ni kan!! : )
    Hur många i familjen kommer!? : )
    Hjärligt Välkomna! Kram

    SvaraRadera