Summa sidvisningar

måndag 22 mars 2010

Tisdag 23 mars 2010

Så är det tisdag igen och sista dan innan ledig dag. Äntligen börjar denna snön att mer och mer försvinna. Visst det regnar lite nu å då, men bara snön går bort. Snödropparna börjar titta fram, längtar bara till krokusen åxå kommer, blir det lite fina färger överallt.
Idag flyger Ullis till Praag för att vara med på mässa genom skolan, så Maria kommer vara hästvakt under veckan som hon e borta. Tänkte tagit en sväng på hästryggen imorgon men ChatCha har ju givetvis tappat en sko, så det bidde inget. Hovis kommer på torsdag, ska bli skönt. Då får nog lille Teddy åxå ta en liten nagelklippning =)!
Snart e det påsk och vi kommer få massor på jobbet, ska bli så himla kul. Det är en sån jkla känsla när folk bara strömmar in och dan flyter på. Har laddat ordentligt med personal så det kommer rulla riktigt.
Nehej, dags att ta sej en ducsh innan jag rullar mot Dinners. Ha en bra dag alla! // Kramiz

2 kommentarer:

  1. heej!!
    Hur gick det för ullis å tävlingen i söndags!? : )
    Kul för maria o rida lite! : )
    Roligt att det går bra för er på jobbet! :)
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Jo det gick bra, eller hon var väldigt nöjd=)! Domaren dömde vääääääldigt låga poäng, men huvudsaken är att hon själv tyckte det ok=).
    Jajemen, nu rullar det på så det smäller om det. Mer bussar varje dag, samt bättre kvällsförsäljning=)! Blev det bra hos frissan=)????? Kramiz

    SvaraRadera