Summa sidvisningar

fredag 26 mars 2010

FREDAG 26 MARS 2010

Hej hopp alla=)!

Så är det fredag kväll och man känner sej ganska nöjd efter arbetsveckan=)!!!!! Denna veckan har varit galet rolig att jobba då vi har haft ganska mkt varje dag. Vad är det som egentligen gör att gästerna kommer till just våran restaurang....???? Jo för vi har ett bra sortiment, bra priser, trevlig och positiv personal och jäkligt god mat!!!!!!!!

Imorse började det med buss halv 9 med 50 stycken som skulle ha pytt i panna=)! Strax efter kom en biss till och en till...hihi!!!! Vid tolv kom sen en buss, och en buss, och en buss och en buss...alltså fyra stycken sammtidigt! Busschaufförerna tyckte det va rätt mäktigt att se när alla välde in och hur snabbt alla fick sin mat. Sen har det bara rullat på!!!!!

Hemkommen kände jag mej lite trött, men lika bra att köra på innan man intar soffan. Mocka och fixa allt i stallet, dammsuga o torka golv och nu fattas bara kvällsmaten. Om jag ska se Lets dance????.....vet faktiskt inte! Jo kanske ska kryoa upp i soffan med ett glas vin och sedan bara va, eller vad tycker ni?

Imorgon blir det nog en liten sväng på hästryggen, snön och isen e borta, och ChatCha har fått sin dojja ditslagen igen. Måtte de sitta kvar denna gång, kan ju inte hålla på och betala tappskor hela tiden. Maria e sugen att följa med på Porthus så håll tummarna att solen e framme och det blir en helt underbar vårdag!
Tudiluuuu alla=)!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar