Summa sidvisningar

onsdag 24 mars 2010

onsdag 24 mars 2010


Tjingeling alla glada! Påsken närmar sej och om en vecka är det full fart på jobbet. Elmia börjar ju som sagt då, och rackans vad vi gillar detta.
Idag är ju ledig dag, men som vanligt kan ju inte Jessica Roth hålla sej från jobbet. Kloclan 6,30 var jag där för att hjälpa till med mackbeställningen. Men två och en halv timme senare var mn hemma igen.
Ääääääntligen kommer solen och man känner att våren är i luften, det som däremot inte är så nice just nu är att man funderar väldigt mycket över hur i all sin dag man ska fixa sommarformen=(! Promenad och magövningar varje dag, men nu ligger gymmet vääääligt nära till hands. Får nog bli att bege sej till mjölby och "lyfta" lite skrot hihi!!!!! Kommer orka noll, men ngn stans måste man ju börja eller hur?
Tänkte fara mot Ödeshög och inhandla lite nya blomster....kan man våga sätta lite påsklijlor ute nu tror ni? Ja va fasiken vfr inte.
Sen har jag lite andra funderingar....byta gardiner i sovrummet kanske.....inhandla lite nya kläder, eller neee, får nog vänta.
Nu ska jag förbereda lite middag tills mannen kommer hem, sen ödeshög.
Ha en go eftermiddag alla, kanske tittar in en stund under kvällen igen, kanske får med lite nya bilde åxå! Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar