Summa sidvisningar

fredag 12 mars 2010

Lördag morgon

Lördag morgon, ledig helg. Det känns helt underbart, men kommer nog åka ner till Dinners i allafall. Kanske skulle ta sej en frukost eller vad säger ni. Tycker detta ser ganska guttans ut faktiskt.
Här är fortsättningen på frukosten. Ngn som blir sugen kanske=)?!

Vill man inte ha en gel buffe så kan man ju välja en liten frukosttallrik istället.
Vad händer idag då? Tja blir nog lugnt på fronten under dagen. Kloclan är fem i åtta på morgonen och stallet är klart. Det är ganska sönt att fått det gjort skapligt, sen komma in och ta sej en kopp kaffe.
Mats ska åka till BG Wissman å hämta mat till pigsen, sen ska de krakarna få spruta idag. Janne ska komma och hjälpa till för jag tror inte det är så lätt att fixa det själv, och fast den bondmoran man e så är jag faktiskt rädd för de stora grisarna hihi. De små gör mej inget, men sen är det ju så att de skriker ju så pass och då tycker jag bara synd om dem. Nu är det inte länge kvar till de ska ha bebisar( de stora tjejerna ). Min lilla Vera ska bli mamma!!!!!!!
Då kommer man nog vara där ett antal gånger och gossa med de små!
Frammåt kvällningen kommer Benny o Sofia med sina töser, ska käka lite gott, och ska nog försöka ge mej på en god efterrätt också.......!!!!! Vi får väl se efter kvällen vad det blev och vilket utlåtande det blir hihi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar