Summa sidvisningar

torsdag 15 september 2011

torsdag...........

Hello alla! Hm jag ger väl en liten chans till ang bloggandet=)! Måste bättra mej på att lägga in bilder mm, för det e kanske det ni vill. Har en fundering, hur kan man tjäna pengar på sin blogg???? Fattar inte hur man gör. Kanske ska byta till en annan bloggportal lr? Vad säger ni alla andra.
Imorgon e det veterinärbesök med Sessan. Måtte det inte visa ngt allvarligt på henne. Vi i Pikatorp e ju inte vana att ha sjuka hästar,,,,,,eller halta i allafall! Ska till veterinär Åsa Frykman som vi har goda vitsord om! Så alla ni HÅLL TUMMARNA för att hon kanske säger att hon var lite överansträngd och endast behöver vila. Ullis har ju Barock till låns av snälla Patrik, och killen klarar sej fint! Han tycker nog dock att allt e lite konstigt, duscha, klippa man, nya kompisar i hagen och nya människor runt omkring. Men han gör sitt bästa, trots att det e lite jobbigt hhi! Idag har han fått nya kompisar i hagen, Olle å en till(minns inte namnet=)!
Nohoop, nu e det dags att fixa sej för jobb! Duktiga kocken Tobbe fixar med sin kassar idag så det har blivit lite bilder som ska uppdateras på våran sida. Vad för kassar undrar ni? Jo, man kan ju idag beställa tex Linas matkasse......våran har lite av samma tänk, MEN det ska vara en färdig 3-rätters måltid som man kan hämta eller vi leverera. Tanken är att man endast sätter den sista touchen på maten dvs värming och upplägg. Sen kan DU glänsa med att du lagat maten själv. Visst e det en kanon grej! Jag kommer lägga upp bilder senare även här! Tänk själv, jobb hela dan, gäster kommer på kvällen! Puh....handla, tillaga maten...Men då har vi lösningen. Hämta kassen full med färdiglagade godsaker, vips så e allt klart=)!!!!!
Ha en bra dag alla!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hur gick det med hästen hos Åsa sen?
    //Sofia (nya hyresgästen i stallet)

    SvaraRadera