Summa sidvisningar

måndag 3 oktober 2011

Tisdag...................

Ville bara ta med en härlig bild från vårt härliga Pikatorp. Nu börjar löven trilla av träden i massor, och det e stora högar överallt=(! Idag är det full storm ute så räfsa några löv idag är då ingen ide.
Det har väl hänt lite sen sist kan jag tro då det tyvärr är bloggtorka totalt!!!! Jag vet inte om ni är några som läser men i allafall.
Har kommit en ny häst till "farmen", en söt liten svart tjej som heter Lucky=)! Tjejen som har henne här rider western, plus att hon är massör ( för hästar alltså ), så det är ju kanon=)! Jag har ju aldrig begripit me på detta med western, men alla som rider säger att man blir helt biten av detta. Kanske skulle testa, vem vet....Primm kanske kan bli en western häst? Ang massagen är det toppen, dp vi säkert kan lära oss massor av henne. Lika viktigt för hästen som för människan att mjuka upp sina muskler.
Idag kommer det ytterliggare en liten shettlandsponny=)!!!!! De e ju bara sååååååå söta! Så nu e det verkligen fullt i stallet!
Vad har mer hänt. Jo Sessan var på återbesök hos veterinär Åsa i Mantorp i fredags, och det behövdes INTE ngn mer behandling. Gud så skönt!!!!!! Så nu ska det ridas galopp program i tre veckor. Jag var ppe och red henne igår, och man kan ju tycka att totalt 18 minuter låter lite, men rackarns så jobbit det var. Vi var nog lika svettiga båda två hehe.
Nehej alla....dags att göra lite nytta innan arbetspasset börjar. Ha en go dag alla!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar