Summa sidvisningar

söndag 5 september 2010

Måndag morgon


God morgon......uj vilken helg vi haft på jobbet=))!!!!! I fredags började det välla in bussar å vi tänkte vad e det som händer?????? Tjejmilen i Stockholm på söndagen!!!! NEJ, hur kunde vi missat detta???????? Samt att det var en stor traktopulling i Skåne. Hej va det gick!!!!!!!!!!Men bra gick det, alla var nöjda och försäljningen blev kanon.

Lördag morgon, först till ALvastraryttarna som hade ponnydressyrtävling o Ullis skulle va funktionär=)! Jobbet var lite segare idag men hann ju å andra sidan med lite kontor istället.

Så kom söndagen, idag hade vi laddat med folk.......Japp kl 12 small det. Det rullade in bussar från höger och vänster men vi körde järnet.

Kl 19 hände det igen, då kom många av tjejerna som sprungit tillbaka och det var full rulle igen. Men kl nio var det lugnt så då blev det hemfärd.

Alltså, summa av denna helgen är att sååååå mkt förutom jobb har jag inte hunnit//orkat, men måste säga att lördag och söndag kväll har jag sprungit tjohooooo! Jobbit i början men efter en bit kännts bättre. Nu e det andra bullar som gäller.
Ikväll blir det att köra hö. Snälla Bengt-Göran kommer och kör så vi andra bara kan lava i vagnarna samt kasta på logen, men nu har vi ju transportör också så lite smidigare ska det nog gå.
Nehej, nu är det dags att fara mot jobbet, höres! Tudiluuuu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar