Summa sidvisningar

fredag 28 oktober 2011

Fredag hela veckan.......................

Kunde man ju önska hehe! Nej men fyyyyy vad veckorna rinner iväg. Nästa vecka är det möte i Arboga, alltid kul att träffa de andra från de övriga restaurangerna och höra hur de har det. Sen tycker man väl alltid att Dinners i Ödeshög är bäst, eller hur!
Idag har jag kvällspass och det e ganska skönt med sovmorgon faktiskt. Eller sovmorgon........för mej e det sovmorgon när man sover till kl 7,00!!!!!!!!!!
Nu e stallet klart så det e bara för de fyrbenta att komma in och gosa ner sej i halmen, äta lite god havre å smaskigt hö. Som ni vet så har ju äntligen starten gått för en ny sadelkammare. Sakta men säkert kommer nya skivor upp på väggen. Kommer att bli osb-skivor på väggarna invändigt och råsdpont utvändigt. Men...har en fundering, ska man endast lacka, betsa i ngn nyans eller måla???? Tror det sistnämnda går bort direkt. Tycker det e synd att måla, och vitt e ju ingen jätte bra ide! Sen vill man ju ha så mkt nytt åxå men ingenting är gratis. Fast lite nya hyllor och krokar får det bli, så vi får plats med allt. Det är ju dock 6 hästar som ryms i stallet nu, så en hel del pinaler kan jag lova.
Nehej alla! Dags att hoppa in i duschen, sedan mot jobbet. Ha en underbar fredag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar