Summa sidvisningar

tisdag 4 januari 2011

God fortsättning

Nytt år och nya utmaningar hehe.....! Eller vad säger ni därute.
Mm nya utmaningar vet jag inte, men ibland är varje ny dag en utmaning känns det som. Man ställs inför nya prövningar både nu och då, men det e väl det som e livet eller vad säger ni?
På jobbet tycker jag det rullar på någorlunda i allafall. Inte som en sommardag mitt i högsäsong, men för att vara januari helt ok=)!
Värsta veckan att klara kommer nog vecka 10 att va! Kommer ni ihåg, askmålnet! Inte ett flyg gick, och vad hände då? Jo bussinvation på Dinners i Ödeshög! Det va såååå jkla roligt, attans vad vi slet alla. Ingen nämnd o ingen glömd. Visst när man var mitt inne i smeten tänkte man nog nåra gånger att detta går aaaaaaldrig, men visst sjutton gick det=)!!!!!!!!!
Har kollat lite runt nu vad gäller mässor, resemässor, båtbussar mm! Finns alltid en massa folk man kan charma för att de ska stanna hos oss i Ödeshög, eller hur? Inte bara för att vi har en jäkligt fräsch//annorlunda och fin restaurang, det e ju så också att persoanlen inte går av för hackor heller. Vi e team, där alla hjälper alla, och framför allt har kul på jobbet. Bara det är ju hälften vunnit.
Nog om detta.Klockan halv fem och det e dags att ta ett tag i lilla hemmet innan mannen kommer hem. Han kommer nog med spänning gå ut i stallet oh se om det blivit några bebisar än. Undrar hur många det blir denna gången, har ju haft lite otur med de senaste kullarna.....4 som dött (tror jag), och en såld. Minus i stian, men som sagt nya på g=))!!!!!!
Ullis har mpckat så det e bara för mej och ta in de stora fyrbenta, men kan vara nog med det. Man kan ju tro att de aldrig fått mat när de e på väg in, så bråttom har de, särskilt Sessan haha. Nej gott folk, ha en trevlig kväll alla, ocj skriv gärna en liten rad när ni ändå är här och kikar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar