Summa sidvisningar

fredag 3 december 2010

Lördag morgon

Lördag morgon och kl är 8,00. Idag tog jag mej sovmorgon och gick inte upp förrän kl 7!!!! Ja då e det sovmorgon, i vanliga fall ringer det kl 05,00 när man först ska ut med djuren och sen till jobbet. Men nu har jag ju varit ledig en hel vecka och på måndag är det dags igen.
Vad händer idag då? Skulle egentligen åkt med familjen Svensson // Nicander till Västervik men i detta väder känns det tryggast att hålla sej hemma. Det fins ju kvar så vi får pka dit och fynda en annan dag. Skulle beh få tag på en svart peruk och lite annat till Ullis å Idas ritt imorgon, men vet inte var jag ska leta riktigt.
Vad händer mer idag. Tja, ska nog bara ta dan som den kommer, man vet aldrig vad som dyker upp runt hörnet. Men nu ska jag i allafall ta mej en köpp kaffe och njuta av en härlig lördag.

2 kommentarer:

  1. Ne eller hur, ingen mer snö! Det räcker nu.

    Fick äntligen i måndags snösulor, har varit ett helsike med att hela tiden behöva sitta av och bonka ur snöstyltorna -.-

    Hur är det med er alla? :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej på dej!
    Här e allt bra förutom som du säger snö å blåst. Vi har tyvärr inte fått på snösulor än så det e ett elände. Inte lätt att ta oss till ridhuset heller då våran väg blåser igen. Hoppas ni mår bra?!!!!!!
    Pussa lite på Porthus från oss alla =))

    SvaraRadera