Summa sidvisningar

måndag 17 maj 2010

Tisdag morgon

Tisdag morgon och strax på väg till jobbet. Sjätte dagen sedan ledig. Det har varit en händelserik helg på väldigt många sätt. I lördagskväll vid sju kom Mats in och sa att Alice äntligen hade fått sin första bebis=)! Äntligen, men lyckan var kort. Förlossningen var nog lite kompliserad för mamman för usch va hon bar sej åt. Efter att den sjunde och sista kultingen kommit ut blev hon arg och aggressiv! Hjäääälp, vad gör man??????????? Vi försökte med allt, sitta hos henne för att lugna ner henne, men hon bara högg efter de små. Ingen modersinstinkt alls, hon högg efter Mats och vi var livrädda. Tillslut stoppa vi ner alla bebisar i en balja och tog in dem i tvättstugan för att försöka få i dem lite mat. Men efter en halvtimme tog vi tillbaks dem igen. Hon ville inte ens se åt de små. Jaha tänkte vi, lika bra att släppa ut dem så får det gå som det går. På söndagen var det en av de sju som dog......!
Men fortfarande idag så lever resterande sex så nu tar hon hand omdem och är en duktig mamma. Nu är det nästan tvärtom, hon skyddar sina små!
Söndagen sen var det jobbdags från kl 8,00. Dels var man lite trött från lördagskvällen då vi höll på med grisarna fram till halv två på natten.
Men det sa bara pang så började bussarna rulla in! Tjoho vad det gick!
Vilken kanondag=)!!!! Vi sålde för 152 000 :-!!!!!! Det är häftigt när det är så mkt att göra och allt bara flyter. Coffeshopen hade sin bästa dag nånsin denna söndag, men det kommer fler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar