Summa sidvisningar

måndag 10 maj 2010

Tisdag morgon

God morgon alla glada=)! Så är det en ny dag igen. Arbetsdag med allt vad det innebär. Ska avsluta dagen med ett möte med tjejerna i Coffeshopen. Kan nog vara bra med tanke inför sommaren. Kan vara bra att alla vet vad som gäller, kanske tyvärr missas en del information ibland.
Igår red vi en liten sväng kl 20,30, ganska mysigt faktiskt att komma iväg lite senare. Nu är det nog dags att de fyrbenta vännerna i hagen får gå ute på nätterna, hämtade en sista bal hösilage till dem igår så de klarar sej. Men imorse när vi släppte ut dem fick Sessan stans ryck, galloperade iväg, hoppade och studsade!!!!! Vad är det där för lustigt sa hon om balen (fniss), den stod ju inte där igår. Haha pratat om att de är lite dumma ibland!!!!!Blir nog att kola över staketet i andra betet här under veckan så kan de få flytta dit nu ngn dag. SKönt för dem att få lite gott gräs att tugga på=)!
Vad händer mer i veckan då? Tja imorgon ska jag ha två aerobic pass med femmorna i fritiofberg. Kul, hoppas bara att de tycker dito!
Nehej, dax att dra sej till duschen!!! // Tudilu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar