Summa sidvisningar

söndag 2 maj 2010

Måndag morgon

Måndag morgon igen! Fattar inte att veckorna och helgerna går så jkla fort. Denna veckan ska vi förhoppningsvis hämta Ullis nya häst. Har vi tur blir besiktningen i Skara, och det tjänar vi några mil på mot att åka till Vänersborg. Ingen rolig bit att åka med transport vill jag lova. Men, men det ska väl gå det åxå.
I lördags var vi på lilla ALmas dop, fint var det. Vilken tjej hon var i kyrkan, hade nog fullt sjå att titta på alla som satt i kyrkan och bara stirrade på henne hihi! H`son och Frida sjöng i kyrkan och det var så man rös när man hörde.
Igår var det arbete från kl 11,30 och det fanns en hel del att göra=)! Det är så kul att det snurrar på nu varje dag. Alla nöjda och glada.
Åkte hem vid åtta för att bara slappa, trodde jag ja!!!!!! Nehej, då får man sätta sej att köra skit på gärdet. Men inte så länge sån tur var.....!
Inatt har hästarna varit ute för första gågnen i år nattetid, och det tar nog på krafterna för nu ligger alla i en enda hög i MATEN!!!!!!!!!! Men, men de e så sööööta när de sussar gott=)!
Nehej gott folk, nu e det dags att bege sej! Ha en bra dag! // Tudiluu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar