Summa sidvisningar

tisdag 18 maj 2010

Onsdag 19 maj 2010

God morgon alla därute=)! Odag är jag ledig och det värsta är att man ska hinna med så himla mkt då! Gå med hundarna, städa, tvätta, mocka(för horsesen va inne inatt ), helt fixa lite i trädgården, frissan.........................................!
Ja frissan just det, ska fixa lite idag. Åh ska bli sååå skönt att få lite ny färg och en liten klippning. Men inte mkt, för nu ska det sparas...tror jag// ler //!!!!!
Ikväll ska det bli lite ny eltråd i lilla betet och sen ska hästarna få myyyycket gott gräs. Skönt för våra små hagar att vila lite. Ullis är lite orolig för Sessan eftersom hon tydligen hade lite svårt med att INTE bli tjock å go om magen hihi! Men eftersom hon rids ganska mkt så ska det nog itne vara några problem. Igår var det ridhuset igen och gissa om jag blev förvånad när hon bara gick rakt på när Ullis ledde henne! Innan har Mats fått ta henne för hon har vrit lite "tjurig" med detta.
Alice små bebisar lever fortfarande, så det verkar som hon tagit sitt förnuft till fånga och förstått att hennes små sötingar behöver mat! Hon var ju som sagt inte så snäll vid dem när de kommit ut!
Nehej, nu blir det en kopp kaffe, hänga tvätt och sedan promenad med hundarna!
Tudiluu alla=)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar