Summa sidvisningar

torsdag 8 april 2010


Tjingeling alla! Oj vilken dag. Klockan 8,30 var vi på plats his Sissi Lilja i mantorp för kurs i Säker Hästgård. En lång men bra dag med mycket matnyttigt ska ni veta=)! Mycket information och MYCKET man ska tänka på. Kanske inte allt i vårat stall som är hundra ok heller för att få skylten "säker hästgård". Men det finns att jobba på för det skule kännas rätt ok faktiskt att få denna skylt, eller hur?????
Nu är Porthus såld, eller ja de har bestämt sej för honom i allafall, och kommer på måndag för att vara med på besiktningen. Tror inte det ska vara några större problem med besiktningen. Så imorgon blir det att åka och fixa köpekontrakt. Men visst känns det konstigt, han har ju i allafall varit hos oss i nästan 4 år. Men han kommer få det bra, det betvivlar jag inte en sekund. Så nu letar vi häst och hoppas vi hittar ngn inom kort, men kanske inte heller ska köpa första bästa.
Så skickade Ullis ett mess idag åxå att hon trodde Ellen var nära nu att få sina bebisar, undrar om Mats Roth kommer kunna sova hihi?!!!!! Tänk om vi kommer ut imorgon bitti och det e en massa gossiga små grisbebisar!!!! Hur ska det gå, kan nog inte döpa alla som vi gjort nuNehej gott folk, ska man göra ngn mer nytta under denna dagen tror ni? Promenad med hundarna, regnar just nu så det är inte sådär jättemotiverat måste jag säga. Men finns ju inget dåligt väder, endast dåliga..............................!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar