Summa sidvisningar

onsdag 28 april 2010

Ja det är väl så här jag har känt mej idag hihi!!!!!!! Damma, dammsuga, torka golv, klockan går.....herregud!!!!!!!!!
Men nu känns det ganska skönt faktiskt. Har till och med hunnit med några fönster......!
Idag har veterinären varit hos Primm en sväng. Han är sej inte riktigt lik...ligger mkt i hagen, kissar dåligt! Usch, gamle mannen, är det åldern som börjar ta ut sin rätt???? Men han har ju många år kvar tycker vi. Visserligen har han passerat 20, fyller faktiskt 21 den 30 maj=)! Men han kollade på både det ena och andra men allt var ok. Så tog han lite blodprov som vi hoppas är negativa. Eller i och för sej, finns ngt så man får reda på vad det kan vara så vi kan hjälpa honom.
Ska strax åka ner till jobbet en sväng och kolla lite läget, hoppas allt är unde rkontroll! Men det är det säkert.
Lilla Ellen håller på sina bebisar.........hoppas verkligen de kommer snart. Alla är ju såååå nyfikna på om de kommit, hur många det är osv. Jag hoppas på flest tjejer för då slipper vi ju så mkt hemsk kastrering. Usch det skär i hjärtat när man hör hur det går till. Då vill inte jag vara med i allafall. Me nu får det nog vara slut på att ge alla små sötingar namn, går nog inte att hålla reda på alla..ler....!!!!!! Hoppas på ngn helsvart, vi har ju Vera som är det och kanske ngn av hennes bebisar blir det.
Kanske kan bli en liten motionsrunda frammåt kvällen också. Behövs VERKLIGEN nu när den där badsäsongen närmar sej med stormsteg.
Nehej gott folk!!!! // Tudiluu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar