Summa sidvisningar

onsdag 6 januari 2010

Trettondagen 2010


Jaha så har ytterliggare en dag gått. Vad har hänt idag då? Tja inte så värst mycket om jag ska vara riktigt ärlig. Igår kväll var vi hos Sören och Catrin i Vallby. Även Magnus-Maria och Putte o Maria var där. Vi åt gott // marinerad fläskfile-MUMS!!!!!


I morse vaknade jag av att Mats kom med kaffe på sängen=)!!! Detta gillas, ganska mysigt faktiskt! Efter ytteliggare några koppar kaffe blev det lite mockning i stallet, laga mat sen var det dags för onsdagsvila i soffa. Ooops somnade i nästan två timmar.

Sen tog Ullis och jag oss en liten men skön promenad i det kalla vintervädret. Idag är det inte kylan som är värst - e ju bara minus 13 - nej nu är det blåsten.

Efter detta var det bara att fixa vatten till alla djuren. Det är tur att grisarnas vatten tinade igen så de kan dricka när de vill.

Nej nu är det en liten stund kvar på kvällen, blir nog inte så mycket mer gjort idag, men vad gör väl det. Imorgon jobbardag igen.


1 kommentar:

  1. Heej!

    Hoppas allt e bra med er! :) Har vattnet tinat upp eller bär ni vatten för fullt? Hoppas kylan ger med sig snart!!
    Ja, det var kul att ni kom hit! : ) Jag vart sjuk senare på natten fick feber m.m. så alma kanske inte heller va riktigt pigg! Men hon somnade efter nån timme o sov nästan hela natten!
    Idag har vi varit på bvc, annars har det varit lungt! Ta hand om dej! Kram

    SvaraRadera