Summa sidvisningar

tisdag 12 januari 2010

Tisdag 12 januari 2010

06,30 bar det av mot Brännebrona Gästis i västergötland som ska genomföra Dinners koncept. Cornelia och jag skulle åka upp till Brändåsen för att sedan fortsätt i samma bil som Andreas mfl. Medan vi satt där och väntade var det en lastbil som skulle åka iväg...inget konstigt med det....men sen!!!!! Något låste sej så han kom inte ngnstans. Chauffören gick ut och drog bort ngn kontakt,DÅ började allt att rulla bakåt och INGEN satt ju i!!!!! Cela vart helt vettskrämd och jag glodde som helt förstenat. Bakomvarande bil fick bråttom men han som tur var undan. Sen small det!!!!!!!!!!!!!!!! Släpet vek sej och rullade in i en snödriva och bilen drog rakt in i släpet. Sen blev allt tyst!!!!!! Döm om våran förvåning sen när chauffören hoppar in och kör vidare!
Jaja det var det som hände den dagen.
Väl i Brännebrona gick vi igenom konceptet med Carina o Erland, kollade runt hur de skulle kunna göra för att likna Dinners. KUL att få hjälpa till. Sedan vart jag ansvarig att se till att de verkligen följer konceptet=)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tjingeling goa vänner, ska åka en sväng till jobbet. Skulle gärna vilja åka till ikea åxå och hitta lite nya lampor och tyg, för i denna byen är det inte det lättaste! Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar