Summa sidvisningar

fredag 15 januari 2010

Fredag 15 januari 2010

Fredag och äntligen lön!!!!!! Skönt att inte vara staten till last till skillnad mot vissa andra. Tänk att behöva leva på bidrag, och till stor del för att utnyttja systemet! Fatta att man blir trött på sådana personer. Eller behöva ljuga för att behålla bidragen! HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samma personer blir man åxå trött på när man ställer dem mot väggen och de inte kan svara! Var finns då den kaxiga attityden. Nej minsann kära människor, stå på er och stå för era åsikter. Jag tror att man kommer längst här i livet på detta, eller????????

Nej nog om detta! Ikväll vet jag inte om det blir så mkt fredagsmys, mannen ska väl hålla till i stallet och hos piggsen=(! Vad gör jag? Jo jag sitter väl framför datorn eller tv`n......skulle tro det sistnämnda hihi!!!!!
Nu är det i allafall mockat hos djuren och allt klart. Imorgon ska det bli en liten försiktig ridtur på härliga ChatCha, för det var vääääääldigt längesedan nu. Hon har verkligen fått en lång vintervila, men nu ska vi igång lite försiktigt! Kram på er alla därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar