Summa sidvisningar

torsdag 7 juli 2011

Längesedan

Hej alla! Usch nu var det verkligen länesedan jag skrev ngt här. Men jobbar, fixar och styr, så dagarna bara rinner iväg. Just nu har ju Mats semester, men INTE jag! Jag får vackert vänta till v.33, och det känns skit rent ut sagt!!!!!! Men egentligen skulle inte Mats haft ngn semester nu, men valde att ta det pga allt hö mm. Men nu är det som det är, fast det blir ju ingen rolig sommar direkt. Kanske skulle kolla om det gick att fixa några dgr nästa vecka=)! Blir ju inte så mkt gjort hemma, men å andra sidan vfr ska det göras en massa då man har semester? Ska man inte bara då slappa hihi, lr i allafall vila upp sej lite. Det är ju ganska många veckor till nästa semester. Jag har ju i ofs 5 veckor semester per år, plus att det finns en del sparat, så ngn vecka här och där e ju inte heller fel.
Ja vad har mer hänt. Grisar har kommit (bebisar alltså) och grisar har flyttat. Sista gänget som flyttade åkte till Visingsö=)!
Mille, våran inhyrda häst, har åxå flyttat. Känns lite tungt i hjärtat, för det e jkla trevlig häst! Men nu e det som det är. Får hälsa på honom istället i stallet i Ödeshög sedan.
Nehej gott folk. Strax dax at hoppa in i duschen då det vakas arbete=)! 12-20,30 både torsdag och fredag.....men har ju sovmorgon! Hoppas det blir en dunderhelg med massor att göra. Älskar ju som sagt när det e mkt gäster och allt flyter på.
Ha en bra dag alla=))!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar