Summa sidvisningar

tisdag 23 februari 2010

Onsdag 24 februari 2010

Morning alla! Trots ledig dag så studsar man upp kl 05,00. Vad gör man inte för att hhjälpa mannen på morgonen med stallet hihi!
Fortfarande 10 minus ute, men solen tittar fram och det kan säkert bli en helt underbar dag idag.
Idag ska Ulrika åka till Sissi Lilja för lite dressyrträning. Lika bra att köra på eftersom hon ska rida allsvenskan även detta år. Hoppas det har gett lite resultat med Ulrika träningen under hösten och dessa gånger på detta året. Jag tror nog att hon är lite nervös, men då ska vi inte prata om vad ag är för att köra. Håll tummarna gott folk så att vi kommer både dit och hem utan några konstigheter.......! Har varit med om en gång att få kast på transporten och det vill jag minsann inte vara med om fler gånger.
Igår möblerade vi om lite på Dinners. Fasiken vad det blev bra. Nu kan vi ha lite fler sittande gäster inne i restaurangen, går ju åt nu med sportlovsmyte och dyligt. Vi kan ju ändå inte nyttja Annas Krog då det är alldeles för kallt. Idag lovade "drängen" att komma och skotta bort snön på taket på Annas Krog, tänk om hela glastaket skulle rasa in annars. Usch hemska tanke........!!!!!
Nu när solen kommer blir man ju så sugen att åka och köpa både nya blommor och gardiner, men det kan ju kanske komma bakslag och det känns ju som det kvittar. Men ska kolla om det är ngn som är sugen på att följa med och kolla på lite nyheter.
Kloclan tolv hovslagaren också....allt på samma dag. Men lika bra det så är det avklarat sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar